Onderzoek zware mishandeling afgerond

zaterdag 9 mei 2015

Franeker - De politie heeft met de aanhouding van een 24-jarige inwoner van Franeker een zware mishandeling opgelost. Het incident vond plaats in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 september 2012 op de Hertog van Saxenlaan in Franeker.

Die nacht reed rond 01.15 uur een 21-jarige inwoner van Franekerop zijn bromscooter over de Hertog van Saxenlaan. Plotseling werd hij geraaktdoor een staaldraad die op 1 meter hoogte over de weg was gespannen. De man kwamten val en liep verwondingen aan zijn gezicht op. Dankzij het windscherm op descooter bleven de verwondingen enigszins beperkt. De vader van het slachtofferloofde destijds een beloning van 3000 euro uit.

Tijdens het onderzoek werden in 2012 drie verdachten alsverdachte gehoord. Zij bleken niets met de mishandeling te maken hebben gehad.In april 2015 kwam nieuwe informatie over deze zaak binnen. Dit heeft er toegeleid dat afgelopen week drie personen als verdachte konden worden gehoord.Twee van hen bleken niets met de zaak te maken te hebben gehad. Een 24-jarigeinwoner van Franeker bekende het feit gepleegd te hebben. Hij na verhoorheengezonden en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Iens | 112 alarmeringen Iens | Goedkoop Tanken in Iens | Supermarkten in Iens | Weerbericht Iens